AT&T-voicemail instellen: een complete gids (2024)

Voicemails behoren misschien tot het verleden, maar men kan niet ontkennen hoe nuttig het is, vooral als u een bedrijf runt. Tegenwoordig is het moeilijk om de mensen die u bellen bij te houden en zelfs nog moeilijker om ze allemaal afzonderlijk terug te bellen als u oproepen mist. Daarom worden voicemails nog steeds gebruikt. AT&T is een netwerk dat zijn gebruikers voicemailopties biedt die variëren van eenvoudige tot visuele voicemail. Het is een service die beschikbaar is voor al hun klanten, zolang dit is toegestaan ​​door hun apparaat en mobiele abonnement. Als u niet weet hoe u uw voicemail kunt gaan gebruiken, hoeft u zich geen zorgen te maken, de installatie van AT&T Voicemail is snel en eenvoudig.

"; } else{ var Divad = document.getElementById("div8"); Divad.innerHTML = "

";}

Als u een van de gebruikers bent die de service kan gebruiken maar deze niet kan instellen, helpen we u op weg in deze AT&T Voicemail-installatiehandleiding.

Lees ook:Wat is oproepdoorschakeling en hoe gebruikt u het? (Volledige gids)

In dit artikel

    1. Op een mobiele telefoon
    2. Een andere telefoon gebruiken
    3. Op online account
    1. Een subaccount aanmaken
    2. Subaccount-gebruikers toevoegen
    3. Telefoonnummers configureren

Wat is AT&T-voicemail?

How to Set Up AT&T Voicemail: A Complete Guide (1)

AT&T Voicemail is een service van de netwerkprovider waarmee hun gebruikers berichten van bellers kunnen opnemen wanneer ze niet beschikbaar zijn om de oproep aan te nemen. Alle AT&T-telefoons worden geleverd met gratis standaard voicemail die u moet instellen voordat u ze gebruikt. De koerier biedt drie verschillende voicemailservices die beschikbaar zijn voor hun klanten. Deze typen zijn als volgt:

  • Basis voicemail
  • Verbeterde voicemail
  • Visuele voicemail

Basic Voicemail is een service die beschikbaar is voor alle AT&T-gebruikers, zolang ze niet gebonden zijn aan een data-abonnement of een Wireless Home Phone. Dit kan worden geüpgraded naar de verbeterde voicemail om meer tijd en geheugencapaciteit te krijgen.

Met Visual Voicemail daarentegen kunt u uw berichten rechtstreeks vanaf uw telefoon bekijken zonder iets te hoeven kiezen. Het maakt ook een beter beheer mogelijk en een interface waar u de transcripties van uw berichten kunt lezen in plaats van ernaar te luisteren.

Houd er rekening mee dat dit anders is dan deAndroid- en iOS-voicemailservices aangezien dit exclusief is voor AT&T-gebruikers.

AT&T-voicemail: opties om te overwegen

Voor AT&T hangt het beschikbare type voicemail voor u af van uw service en telefoon. Degenen met draadloze en AT&T-dataplannen met compatibele smartphones kunnen zonder extra kosten Visual Voicemail krijgen. Degenen die geen data-abonnement of Wireless Home Phone hebben, hebben echter alleen de Basic Voicemail tot hun beschikking. Ze kunnen ervoor kiezen om tegen een kleine vergoeding per maand te upgraden naar Enhanced Voicemail om meer opslagtijd en berichtcapaciteit te krijgen.

How to Set Up AT&T Voicemail: A Complete Guide (2)Snelle notitie

Als u een AT&T Prepaid-account hebt, kunt u geen gebruik maken van de optie Verbeterde voicemail.

Hier volgt een kort overzicht van de AT&T-voicemailservices die u kunt overwegen:

Voicemail-optieVisuele voicemailBasis voicemailVerbeterde voicemail
Ondersteunde apparatenAlleen voor compatibele smartphonesAlle draadloze OF prepaid telefoons ZONDER een Wireless Home Phone en een data-abonnementDraadloze telefoons die geen data-abonnement of een Wireless Home Phone-abonnement hebben; niet beschikbaar voor AT&T PREPAID
Vereisten plannenData- en spraakplannen met Visual VoicemailSpraakplanSpraakplannen met Basic Voicemail kunnen dit krijgen voor $ 1,99 / maand
Maximale berichtcapaciteit402040
Bericht opslagtijd30 dagen14 dagen30 dagen
Maximale berichtlengte4 minuten2 minuten4 minuten
GroepsdistributieNiet toepasbaar15 groepen met 25 leden15 groepen met 25 leden

AT&T Voicemail instellen: gewone voicemailbox

Nu u een idee heeft van de opties die voor u beschikbaar zijn, is het tijd om het proces van een AT&T-voicemailconfiguratie te bekijken. In dit gedeelte van het artikel wordt besproken hoe u de reguliere voicemailbox kunt instellen. Deze optie is meer beschikbaar voor gebruikers zolang hun telefoons geen data-abonnement of een draadloze thuistelefoon hebben.

Op mobiele telefoon

Volg de onderstaande stappen om uw AT&T-voicemail via uw mobiele telefoon in te stellen:

  1. Kies op uw AT&T-telefoon uw nummer met het netnummer.
  2. Druk op de (*) toets. U hoort een opname met uw telefoonnummer. Het zal u ook vertellen om een ​​bericht achter te laten.
  3. Maak een wachtwoord aan voor uw mailbox. U kunt elk wachtwoord maken, maar onthoud dat u alleen cijfers kunt gebruiken en dat deze niet langer dan 10 cijfers mogen zijn. Kies er een die u gemakkelijk kunt onthouden, aangezien u dit wachtwoord altijd moet invoeren wanneer u naar uw berichten wilt luisteren.
  4. U wordt gevraagd uw naam op de telefoon en een begroeting op te nemen. U wordt ook gevraagd om tijdens het proces een begroeting bij bezet op te nemen.

Dat zou de slag moeten slaan. Vergeet niet om het uit te testen met een vriend of familielid om te bevestigen of het werkt.

Een andere telefoon gebruiken

U kunt ook een AT&T-voicemail instellen op een andere telefoon. De stappen daarvoor zijn als volgt:

  1. Kies vanaf elke telefoon uw AT&T Voicemail-toegangsnummer.
  2. Druk op de (*)-toets om naar uw mailbox te gaan. Toets daarna het telefoonnummer van uw dienst in. Dit wordt uw mailboxnummer.
  3. De volgende prompt zal u instrueren om op de (#) toets te drukken om de installatie te starten.
  4. Stel uw wachtwoord in. Onthoud dat het ten minste vier cijfers lang moet zijn, maar niet meer dan 10 mag zijn.
  5. Neem uw naam, begroeting en begroeting bij bezet op.

Daarmee bent u helemaal klaar om uw AT&T-voicemail te gebruiken. Vergeet niet uw wachtwoord te noteren, anders kunt u uw berichten niet openen.

Op online account

Het online instellen van uw voicemail gaat iets sneller dan het instellen op uw telefoon. Volg de onderstaande stappen om uw AT&T-voicemail online in te stellen:

  1. Log in op uwmyAT&T-account. Als u nog geen account heeft, kunt u zich eenvoudig registreren op de site.
  2. Ga na het inloggen naar de Voicemail Setup Wizard.
  3. Zodra u zich op de pagina van de installatiewizard bevindt, klikt u op Volgende.
  4. U wordt naar de pagina Type voicemailbox geleid. Selecteer gewoon Algemene voicemailbox > Volgende.
  5. Ga naar het scherm Telefoonlijnnamen. Eenmaal daar, wijst u gewoon een naam toe aan uw telefoonnummer. Als je meerdere nummers hebt, moet je ze allemaal een naam geven.
  6. Zoek het gedeelte "Leden toewijzen aan telefoonnummers" en selecteer uw lid-ID.
  7. Ga naar het gedeelte "Mailbox-pincode maken" en voer een pincode van 6 tot 10 cijfers in. Als u klaar bent, drukt u op opslaan.

Dat zou de slag moeten slaan. Vergeet niet uw voicemail te proberen om te zien of deze goed werkt.

AT&T voicemail instellen: visuele voicemail

AT&T Visual Voicemail is een service waarmee u rechtstreeks vanaf uw telefoon toegang hebt tot het transcript van uw spraakberichten. In vergelijking met de Basic en Enhanced voicemail van het netwerk is deze service alleen beschikbaar voor compatibele smartphones.

In tegenstelling tot de Basic Voicemail hoeft u hiervoor geen nummers te kiezen. Alles kan worden gedaan via de AT&T Visual Voicemail-app.

How to Set Up AT&T Voicemail: A Complete Guide (3)

Volg de onderstaande stappen om uw visuele voicemail in te stellen:

  1. Open de AT&T Visual Voicemail-app.
  2. Als je eenmaal in de app bent, tik je op Volgende.
  3. Tik op Visual Voicemail activeren.

En dat is het! Het is gemakkelijker in te stellen dan de standaard voicemail en het kost je niet veel moeite om het te doen. U moet echter onthouden dat AT&T's Visual Voicemail alleen beschikbaar is voor geselecteerde smartphones die ermee compatibel zijn. Het is ook geen perfect systeem en dat kan je soms tegenkomenvisuele voicemails werken niet.

Downloaden voor Android (Play Store)

AT&T Voicemail instellen: meerdere mailboxen toevoegen

Voor wie meerdere telefoonnummers heeft of als je wilt dat meerdere personen een voicemailbox hebben, heb je twee mogelijkheden:

  • Maak per persoon een uniek telefoonnummer of voicemailbox aan
  • Alle voicemailberichten worden in één voicemailbox achtergelaten

Als u extra voicemailboxen wilt maken, zijn er een aantal stappen en procedures die u moet doorlopen voordat u ze kunt toevoegen.

Een subaccount aanmaken

De eerste stap bij het maken van extra voicemailboxen is het maken van subaccounts voor elke persoon. Volg gewoon de onderstaande stappen om aan de slag te gaan:

  1. Ga naar de pagina 'Accountoverzicht' en vervolgens naar het gedeelte 'Mijn digitale telefoon'. Tik op de knop (+).
  2. Zoek en selecteer Mijn abonnement beheren.
  3. U wordt doorgestuurd naar de pagina "Mijn telefoonservice". Zoek vanaf daar "Mijn voicemail" en selecteer "Voicemailaccounts maken of beheren".
  4. Tik op Subaccounts beheren.
  5. Zoek een subaccount toevoegen.
  6. Vul de vereiste gegevens in op het profiel en sla op.
  7. Bekijk de informatie en klik op Doorgaan.

Als u klaar bent met het maken van al uw subaccounts, gaat u terug naar de pagina 'Accountoverzicht'. Selecteer vanaf daar uw type voicemailbox en ga naar 'Geavanceerde voicemail'. Voeg vanaf daar een naam toe en wijs de nummers toe die zullen worden gebruikt.

Subaccount-gebruikers toevoegen

  1. Zet een vinkje naast de naam van elke gebruiker die een unieke voicemailbox nodig heeft.
  2. Wijs een pincode toe om de gebruiker te leren.
  3. Geef specifieke toetsenbloknummers op om oproepen naar de voicemailbox van de subaccountgebruiker te leiden. U kunt uw instellingen ook configureren om een ​​gebruiker een optie voor een privénummer te geven.

Telefoonnummers configureren

  1. Selecteer de subaccountgebruiker voor het privételefoonnummer of selecteer "Gedeelde voicemail" om het nummer te synchroniseren met uw primaire nummer.
  2. Tik op Opslaan.
  3. Er verschijnt een bevestiging dat er wijzigingen zijn aangebracht in uw voicemailbox.

Van daaruit hoeft u alleen maar uw voicemail te testen om er zeker van te zijn dat deze goed werkt.

Afronden

Al met al is de installatie van AT&T Voicemail over het algemeen eenvoudig uit te voeren. Het is natuurlijk veel gemakkelijker als je een telefoon hebt die compatibel is met hun visuele voicemail, zodat je niet het lange proces hoeft te doorlopen om aan je telefoon te moeten sleutelen. Hoe dan ook, als je eenmaal je voicemail hebt ingesteld, hoef je daarna niet veel meer te doen. Zorg er wel voor dat u af en toe uw mailbox controleert om berichten te wissen, zodat u de maximale capaciteit niet bereikt. Vergeet ook niet uw mailbox-pincode te noteren, zodat u in de toekomst geen problemen zult hebben met toegang tot uw mailbox.

"; } else{ var Divad = document.getElementById("div6"); Divad.innerHTML = "

";}

AT&T-voicemail instellen: een complete gids (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Greg O'Connell

Last Updated:

Views: 6606

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Greg O'Connell

Birthday: 1992-01-10

Address: Suite 517 2436 Jefferey Pass, Shanitaside, UT 27519

Phone: +2614651609714

Job: Education Developer

Hobby: Cooking, Gambling, Pottery, Shooting, Baseball, Singing, Snowboarding

Introduction: My name is Greg O'Connell, I am a delightful, colorful, talented, kind, lively, modern, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.