Apple werkt Zoek mijn-app bij voor gebruik door derden (2024)

opent in nieuw venster

UPDATE 07 april 2021

Met het Zoekmijn-netwerk kunnen gebruikers hun spullen traceren via ‘Items’ in de Zoekmijn-app

Het uitgebreide, veilige Zoekmijn-netwerk helpt gebruikers nu om nog belangrijkere spullen te traceren via de Zoekmijn-app.

Apple heeft vandaag de bijgewerkte Zoekmijn-app geïntroduceerd, waarmee producten van andere fabrikanten toegang hebben tot de veilige privéfeatures van het Zoekmijn-netwerk van Apple, dat honderden miljoenen Appledevices omvat. Het Find My Network Accessory Program stelt het uitgebreide, wereldwijde Zoekmijn-netwerk beschikbaar voor andere fabrikanten, zodat zij producten kunnen ontwikkelen die deze service kunnen gebruiken. Zo kunnen ook hun klanten de Zoekmijn-app gebruiken om hun belangrijke spullen te zoeken. Vanaf begin volgende week zijn er nieuwe producten verkrijgbaar van Belkin, Chipolo en VanMoof die werken met de Zoekmijn-app.

“Onze klanten vertrouwen al meer dan tien jaar op ‘Zoekmijn’ om verloren of gestolen Appledevices te zoeken, zonder dat dit ten koste gaat van hun privacy”, vertelt Bob Borchers, Vice President Worldwide Product Marketing bij Apple. “Via het Find My Network Accessory Program kunnen we nu de krachtige zoekfunctie van ‘Zoekmijn’, wat een van onze meest populaire services is, beschikbaar stellen aan meer mensen. Het is geweldig dat Belkin, Chipolo en VanMoof deze technologie al gebruiken en zijn erg benieuwd wat andere partners ermee gaan doen.”

Het Find My Network Accessory Program

Het Find My Network Accessory Program, dat deel uitmaakt van het MadeforiPhone-programma (MFi), is ontworpen voor ontwikkelaars van accessoires die een bestaand of nieuw product willen verbinden met het Zoekmijn-netwerk. Producten van andere fabrikanten moeten beantwoorden aan alle regels van het Zoekmijn-netwerk ten opzichte van privacybescherming waar Appleklanten op vertrouwen. Goedgekeurde producten kunnen worden toegevoegd aan het nieuwe tabblad ‘Items’ en worden voorzien van een ‘Works with AppleFindMy’-plaatje, zodat gebruikers duidelijk kunnen zien dat het product compatibel is met het Zoekmijn-netwerk en de Zoekmijn-app.1

Apple kondigt verder aan dat er later dit voorjaar een conceptversie van de specificaties wordt vrijgegeven voor chipset-fabrikanten. Hiermee kunnen andere fabrikanten de UltraWideband-technologie in Appledevices met een U1-chip gebruiken, waardoor ze een nauwkeuriger, richtinggevoelig resultaat krijgen wanneer een device in de buurt is.

De eerste Zoekmijn-compatibele producten

De nieuwste S3- en X3-modellen elektrische fietsen van VanMoof, de SOUNDFORM Freedom True Wireless Earbuds van Belkin en de ChipoloONE-itemzoeker zijn de eerste innovatieve accessoires van derden die werken met Zoekmijn. Met deze producten kunnen gebruikers bijvoorbeeld achterhalen waar ze hun sleutels, oordopjes of rugzak hebben gelaten. Binnenkort zijn er ook Zoekmijn-compatibele producten en accessoires van andere fabrikanten verkrijgbaar.

Ontwikkelaars en fabrikanten van accessoires die geïnteresseerd zijn, kunnen op apple.com meer informatie vinden over het MFi-programma. Ook kunnen ze hier de nieuwste specificaties van het Find My Network Accessory Program downloaden.

Met het Find My Network Accessory Program kunnen gebruikers hun spullen traceren via het nieuwe tabblad ‘Items’ in de Zoekmijn-app.

Eén app voor een uitgebreid, wereldwijd zoeknetwerk

De Zoekmijn-app op iPhone, iPad, iPodtouch en Mac maakt het eenvoudig om verloren Appledevices te vinden en op de hoogte te blijven van de locatie van familie en vrienden, zonder dat dit ten koste gaat van de privacy van gebruikers. Als gebruikers een Appledevice verliezen, kunnen ze met de Zoekmijn-app het device lokaliseren op de kaart, een geluid afspelen om in de juiste richting te kunnen zoeken, de Verloren-modus op het device inschakelen om het direct te vergrendelen en een bericht met een telefoonnummer te tonen. Ook kunnen ze het device op afstand wissen als het in verkeerde handen terechtgekomen is.

Het Zoekmijn-netwerk biedt uitgebreidere mogelijkheden en kunnen zelfs verloren devices zoeken die geen verbinding hebben met internet. Het Zoekmijn-netwerk is een crowdsourced netwerk met honderden miljoenen Appledevices die de draadloze Bluetooth-technologie gebruiken om verloren devices of items in de buurt te detecteren en de locatie bij benadering te melden aan de eigenaar. Het gehele proces is van begin tot eind versleuteld en anoniem. Niemand kan dus de locatie of gegevens van een device bekijken, zelfs Apple en andere fabrikanten niet.

Afbeeldingen van het Find My Network Accessory Program

Download alle afbeeldingen

  1. Om producten van andere fabrikanten te kunnen toevoegen aan het tabblad ‘Items’ in de Zoekmijn-app is een iPhone of iPodtouch met iOS14.3 of hoger, een iPad met iPadOS14.3 of hoger of een Mac met macOSBigSur11.1 of hoger vereist. Klanten moeten een AppleID hebben en ingelogd zijn bij hun iCloud-account. ‘Zoekmijn’ moet zijn ingeschakeld.

Apple Media Helpline

media.nl@apple.com

020 535 2728

Apple werkt Zoek mijn-app bij voor gebruik door derden (2024)

FAQs

Apple werkt Zoek mijn-app bij voor gebruik door derden? ›

Een object van derden toevoegen of bijwerken in Zoek mijn op de iPhone. Je kunt bepaalde producten van derden gebruiken met de Zoek mijn-app . Deze producten kun je met je iPhone koppelen aan je Apple ID, zodat je ze met Zoek mijn kunt zoeken als je ze kwijtraakt of even niet kunt vinden.

Hoe omzeil ik zoek mijn iPhone? ›

'Zoek mijn' uitschakelen op je iPhone of iPad
  1. Open de Instellingen-app.
  2. Tik op je naam > 'Zoek mijn'.
  3. Tik op 'Zoek mijn [apparaat]' en tik om de functie uit te schakelen.
  4. Voer het wachtwoord van je Apple ID in.
  5. Tik op 'Schakel uit'.

Welke apparaten zijn gekoppeld aan mijn Apple ID? ›

De vertrouwde apparaten waarop je Apple ID wordt gebruikt bekijken op de Mac
  • Kies op de Mac Apple-menu > 'Systeeminstellingen' en klik op '[je naam]' bovenaan de navigatiekolom. ...
  • Ga naar 'Apparaten' en klik op de naam van een apparaat om de instellingen ervoor te bekijken of te wijzigen.

Wat kan iemand anders met mijn Apple ID? ›

Als iemand anders toegang heeft tot je Apple ID, kan die persoon gegevens zien die op je apparaten worden gesynchroniseerd, zoals berichten en locaties. Hier lees je hoe je je Apple ID beveiligt op je iPad, iPhone en Mac.

Waarom werkt zoek mijn iPhone niet bij? ›

Er zijn verschillende redenen waarom Zoek mijn iPhone niet werkt, waaronder een zwakke of geen internetverbinding, uitgeschakelde locatieservices of een softwareprobleem. De meest voorkomende oorzaak van dit probleem is een onjuiste configuratie van Zoek mijn iPhone op je apparaat.

Hoe maak ik mijn iPhone niet traceerbaar? ›

Ga naar 'Instellingen' > 'Privacy en beveiliging' en selecteer 'Locatievoorzieningen'. Selecteer een app en schakel 'Exacte locatie' in of uit.

Hoe werkt Find my iPhone app? ›

Je kunt de huidige of laatst bekende locatie van je apparaat zien in de Zoek mijn-app. Tik op 'Apparaten' onder in het scherm en tik vervolgens op de naam van het apparaat dat je wilt terugvinden. Als het apparaat te vinden is: Het wordt weergegeven op een kaart, zodat je kunt zien waar het is.

Kun je zien als iemand je iPhone zoekt? ›

Als je vriend(in) te vinden is: Je vriend(in) wordt op een kaart weergegeven, zodat je ziet waar je vriend(in) is. Als je vriend(in) niet te vinden is: Onder de naam zie je 'Geen locatie gevonden'. Als je je vriend(in) niet volgt: Onder de naam zie je 'Je locatie is zichtbaar'.

Hoe kan ik zien of iemand op mijn iCloud zit? ›

Ga naar de Instellingen-app. Tik bovenaan op je naam. Scroll naar onderen. Je ziet hier een lijst van alle apparaten waarop je ingelogd bent met je huidige Apple ID.

Kan je 2 iPhones op 1 account? ›

Apple ID gebruiken

Om Apple-diensten, zoals de App Store, te gebruiken hebben mensen een Apple ID nodig. Tijdens het gereedmaken van een iPhone, iPad, Apple Watch en Mac, moet de gebruiker zo'n Apple ID invullen of aanmaken. Verschillende apparaten kunnen tegelijkertijd hetzelfde Apple ID gebruiken.

Heeft iemand toegang tot mijn iPhone? ›

Log in op de Apple ID-website (http://appleid.apple.com/nl_NL) en controleer alle persoons- en beveiligingsgegevens in je account om te zien of iemand anders gegevens heeft toegevoegd. Als je twee-factor-authenticatie hebt ingeschakeld, kijk je of er bij je vertrouwde apparaten een apparaat staat dat je niet herkent.

Hoe kan je zien of je iPhone is gehackt? ›

Hoe herken je tekenen van een gehackte iPhone?
  • Batterijverbruik en prestatieproblemen. ...
  • Ongewoon gegevensgebruik. ...
  • Langzame internetverbinding. ...
  • Onbekende apps of pictogrammen. ...
  • Onverklaarbare Facturaties en Transacties. ...
  • Vreemde berichten of oproepen. ...
  • Oververhitting van de telefoon.

Is WhatsApp gekoppeld aan Apple ID? ›

Ja, de backup van de WhatsApp berichten is gekoppeld aan het Apple ID van je vader.

Kan Apple mijn iPhone traceren? ›

iPhone of ander apparaat

Gebruik de Zoek mijn-app of iCloud.com/find om een zoekgeraakte iPhone, iPad, Apple Watch of Mac terug te vinden. Als je een apparaat niet kunt vinden of denkt dat het gestolen is, kun je het vergrendelen om je gegevens te beschermen.

Kan je Zoek mijn iPhone gebruiken als telefoon uit staat? ›

Vanaf iOS 15 kun je een zoekgeraakte iPhone terugvinden in de Zoek mijn-app, ook als het toestel is uitgeschakeld of de batterij leeg is. Dit werkt alleen met nieuwere modellen. “Vind je apparaten met het Zoek mijn-netwerk, zelfs als ze zijn uitgeschakeld”, zegt Apple.

Doet Zoek mijn iPhone het zonder wifi? ›

Zoek mijn-netwerk: Als je apparaat offline is (geen wifiverbinding of mobiele verbinding heeft), kun je het via het Zoek mijn-netwerk vinden. Als je op een ondersteunde iPhone het Zoek mijn-netwerk inschakelt, kun je je iPhone tot 24 uur nadat deze is uitgeschakeld terugvinden.

Hoe Freeze je locatie op zoek mijn iPhone? ›

Schakel de Vliegtuigmodus in. De Vliegtuigmodus schakelt alle draadloze verbindingen op uw iOS-apparaat uit, inclusief mobiele data, Wi-Fi en Bluetooth. Het kan uw locatie op Zoek mijn effectief bevriezen, omdat de app afhankelijk is van het netwerk om uw locatie bij te werken. Probeer het direct op deze manier!

Hoe kan ik mijn locatie vastzetten? ›

Een reis vastzetten vanuit een zoekopdracht voor een route:
  1. Open de Google Maps-app. op je mobiele apparaat.
  2. Zoek naar een bestemming en tik op Route.
  3. Selecteer een vervoermiddel. Als je Openbaar vervoer selecteert, kies je de gewenste route.
  4. Tik onderaan op Vastzetten .

Hoe zet je je locatie ergens anders? ›

Je locatie wijzigen op Android:
  1. Ga naar je Android-instellingen;
  2. Tik op Draadloos en Netwerken en ga naar Wifi;
  3. Houd het wifi-netwerk ingedrukt waarmee je op dat moment verbonden bent.
  4. Tik op Netwerk wijzigen en ga naar de Geavanceerde opties;
  5. Wijzig het adres in de IP-instellingen van DHCP naar Statisch.
Aug 9, 2023

Hoe kun je je locatie veranderen op iPhone? ›

De regio van de Apple Store veranderen op de iPhone of iPad
  1. Ga naar Instellingen en selecteer je Apple ID-profiel.
  2. Ga naar Media en aankopen en tik op Toon account.
  3. Selecteer Land/regio en tik op Wijzig land of regio.
  4. Kies een nieuw land of regio uit de lijst.
  5. Tik op Akkoord.
Apr 24, 2024

Top Articles
The Best States For Psychologists | Psychology.org
How to flawlessly answer the 'Tell me about yourself' interview question
The Young And The Restless Two Scoops
Marcial Quinones Useless MBA: 1500 applications & still no job!
Proto Ultima Exoplating
T-Mobile SW 56th Street & SW 137th Ave | Miami, FL
Anonib Altoona Pa
Rs3 Rituals
The Canterville Ghost Showtimes Near Northwoods Cinema 10
Thothub Alinity
10000 Divided By 5
Evo Unblocked
SAP Secure Login Service for SAP GUI Now Available
Stitch And Tie Promo Code Reddit
Zulrah Strat Osrs
El Puerto Harrisonville Mo Menu
Robertos Pizza Penbrook
Babylon Alligator
Nccer Log In
Top Football Recruits 2017
Omni Id Portal Waconia
Banned in NYC: Airbnb One Year Later
When Is Lana Rhoades’ Baby Due Date? Baby Daddy, Bump, And More
Anon Rotten Tomatoes
Chi Trib Weather
Lerntools und Lösungen für Bildungseinrichtungen - Google for Education
Used Safari Condo Alto R1723 For Sale
Dreamhorse For Sale
Gulfport Senior Center Calendar
Craiglist Morgantown
Retire Early Wsbtv.com Free Book
Cambria County Most Wanted 2022
Algebra 1 Unit 1 Interactive Notebook Pages – The Foundations of Algebra
Left Periprosthetic Femur Fracture Icd 10
Milwaukee Nickname Crossword Clue
Hyb Urban Dictionary
三上悠亜 Thank You For Everything Mikami Yua Special Photo Book
Buzzy Shark Tank Net Worth 2020
Februarycash2023
Pipa Mountain Hot Pot渝味晓宇重庆老火锅 Menu
Chihuahua Adoption in Las Vegas, NV: Chihuahua Puppies for Sale in Las Vegas, NV - Adoptapet.com
Madden 23 Browns Theme Team
Mychart University Of Iowa Hospital
Mastering the basics: A comprehensive guide to cybersecurity 101 for the digital age
7206990815
M7 Bus
How To Pause Tamagotchi Gen 2
Pre-Order Apple Watch Series 10 – Best Prices in Dubai, UAE
Shiny Flowers Belinda
Milwaukee Zoo Ebt Discount
Atlanta Farm And Garden By Owner
Ucla Outlook Web Access
Latest Posts
Article information

Author: Duncan Muller

Last Updated:

Views: 6472

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Duncan Muller

Birthday: 1997-01-13

Address: Apt. 505 914 Phillip Crossroad, O'Konborough, NV 62411

Phone: +8555305800947

Job: Construction Agent

Hobby: Shopping, Table tennis, Snowboarding, Rafting, Motor sports, Homebrewing, Taxidermy

Introduction: My name is Duncan Muller, I am a enchanting, good, gentle, modern, tasty, nice, elegant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.